Friday, July 25th, 2014



- It is currently Fri Jul 25, 2014 4:57 am

All times are UTC - 4 hours


Forum rules


• Negative comments or replies, lowballing or 'sale bashing' are NOT allowed in FS topics.
• Personal ads are FREE. Commercial Ads are not allowed without Powerseller Status. Posting items/property for rent is considered commercial.
• Powerseller status is for users who wish to post many items for sale, new or used.
• Even if you do not own a business but would like to post many items for sale, then Power Seller status is required.
• Users are limited to no more than 2 simultaneous Ads / FS (For Sale) topics per classified forum; powersellers are limited to no more than 4.
• Ads that have not been replied to after 180 days will be deleted.
Please click here to view the forum rules

Jump to:  


Post new topic Reply to topic  [ 96 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
eprom
PostPosted: Thu Mar 13, 2014 4:51 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
UPDATE 21/07/2014

I'AM LEAVEING THE COUNTRY SOON SO BUY NOW OR WAIT UNTILL
NEXT YEAR.....

SALE!!!!SALE!!!!SALE!!!!SALE!!!!SALE!!!!SALE!!!!SALE!!!!SALE!!!!SALE!!!!SALE!!!!SALE!!!!SALE!!!!
ALL SATELLITE ELECTRONICS ARE FOR SALE AND IF YOU NEED SOMETHING THAT WE HAVE WE CAN AGREE TO A GOOD PRICE AND YOU CAN HAVE IT SO CALL NOW BEFORE IT'S TO LATE!!!!!!!!!!!
CELL 769-6616
WHATSAPP 769-6616


Ok guys you can dust of your captiveworks Models 600s/600p/650s/ because they can work with amazonas satellite 61w how you ask because all 3 models is working @ my home right now and it's working GREAT!!!!!...Now I'am going to get it to work via my linksys routers wireless.....Also I'am still selling codes for Amazonas 61w And Clarotv 125w and 50w ...If you want me to fix your captiveworks
Models 600s/600p/650s/ then call me @ 769-6616....Btw i remove the old post because of what i did and it's 4am in the morning and i work all night to get those receivers to work....
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Complete Amazonas System / dish / lnb / 1 receiver /=$4,000TTD
OR
Complete Amazonas System / dish / lnb / 2 receivers / high freq switch /=$5,500TTD
OR
Complete Amazonas System / dish / lnb / 3 receivers / high freq switch /=$6,500TTD
OR
Complete Amazonas System / dish / lnb / 4 receivers / high freq switch /=$7,500TTD

WE CAN ALSO MAKE THESE SYSTEMS RUN WIRELESS.....

IF INSTALL IS NEEDED =1,500TTD

You Have To Buy A Complete System From Us And You Will Get Free Programming ALL THE TIME Meaning NO Yearly Fee NONE!!!!!!!!!!!!!!

Great Update On FTA Receivers MAKE CAPTIVEWORKS 600S/600P/650S MODEL [so far] We Can Now Use Them Wireless Via Router With PRIVATE Software To View [Watch] Amazonas Satellite [61w].......I Have Now Tested It And It's Working Great With The Channels [Picture] Comming On Faster Which means that you don't have to run NO internet line to the FTA receiver ONCE you have a main router in your house.....
------------------------------------------------------------------------------------------------
IF YOU ALREADY HAVE A AMAZONAS SYSTEM WITH A CAPIVEWORK 700S/800S/ WITH THE DONGLE AND IT WENT DOWN A FEW YEAR BACK WE WILL UPDATE IT FOR YOU WITH OUR SERVICE FOR $2,000TTD AND YOU WOULD NOT HAVE TO PAY AGAIN......THERE WOULD NOT BE ANY YEARLY FEE
COST @ ALL.....
------------------------------------------------------------------------------------------------
THOSE WITH THE SONICVIEW MODEL SV-360 PREMIER WITH THE IHUB THE SAME GOES FOR THOSE RECEIVERS ALSO...
------------------------------------------------------------------------------------------------
THOSE WHO HAS THE CAPTIVEWORKS 600S/600P/650s/ YOU WILL HAVE TO USE OUR MODDED ROUTER
WHICH IS WIRELESS AND THOSE RECEIVERS WILL WORK ON AMAZONAS ALSO WITH OUR SERVICE..
------------------------------------------------------------------------------------------------
61W>>>>>>> AMAZONAS CODE OR CODES CALL US

125W/50W>>>> CLAROTV CODE OR CODES CALL US
------------------------------------------------------------------------------------------------
WE HAVE BRAND NEW HD RECEIVERS THAT WILL WORK ON BOTH SATELLITE ALSO
------------------------------------------------------------------------------------------------
Digital Satellite Free Programming Over 180 Digital Channels..
Cell # 769-6616
whatsapp # 769-6616

WE ARE The Originator When It Come To Anything That Deals With Satellite ..


Last edited by eprom on Mon Jul 21, 2014 11:18 am, edited 24 times in total.

Share on FacebookShare on Twitter
Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Sat Apr 12, 2014 4:10 am 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
To you amazonas ppl please read my first post you would love it .......


Top
 Profile  
 
richgold1000
PostPosted: Sat Apr 12, 2014 6:56 am 
Offline
Street 2NR
User avatar

Joined: Mon Jun 09, 2008 2:18 pm
Posts: 40
Location: Trinidad
And I just dumped my 2 600s. What about sonic view 360 premier can it work on claro


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Sat Apr 12, 2014 7:11 am 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
richgold1000 wrote:
And I just dumped my 2 600s. What about sonic view 360 premier can it work on claro


Well sorry u dump 2 good receivers i always tell people to keep there old receivers if it's still working u don't know what u can use them for ....As for clarotv i will try it also but as you can see i replying to your post and i ent sleep as yet i have to rest but if anybody think that the captiveworks model 600s/
600p/ and the 650s can work well i invite anyone to come and see it with your eyes that it is working on amazonas 61W and i'am going to make it work wireless via a router also......


Last edited by eprom on Tue Apr 15, 2014 4:55 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
The Punisher
PostPosted: Sat Apr 12, 2014 8:24 am 
Offline
Ricer
User avatar

Joined: Fri Jul 02, 2010 1:10 pm
Posts: 16
What about the captive works 800. Will that work. I was using it with a DirecTV dish before on Amazonas.


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Sat Apr 12, 2014 11:25 am 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
The Punisher wrote:
What about the captive works 800. Will that work. I was using it with a DirecTV dish before on Amazonas.

I cant say right now because i dont have one to test ....


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Sat Apr 12, 2014 1:32 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
Update the captiveworks 700s and the 800s is also working but for some reason the older models 600s/600p/650s is working better with amazonas and in a day or 2 i will have those receivers working via linksys routers....Now about clarotv a friend would be getting a sonicview hd receiver for me to test on clarotv now you guys mabe useing other new hd fta receivers for that clarotv but i will update u
guys that old hd receivers can still work on clarotv and i already have proof that the captiveworks is working right now ......


And please ppl don't send any text to my cell because i would not reply I type
to much on my desttop keyboard already so if you have a question then please
call my cell >>>>769-6616<<<<<


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Sun Apr 13, 2014 2:52 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
Update ..I'am waiting on a private software to work with the captiveworks 600s/600p.650s/ via a
router wireless on satellite 61.0w [amazonas ] but as we stand now all the above receivers are still
working GREAT but we want to use them with the linksys routers ......btw the veiwsat2000 fta is
also working with amazonas also.......


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Sun Apr 13, 2014 4:47 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
Coolsat models 4000/5000/6000 can also work with amazonas tested and working there is alot of old model fta receivers with can and is working with amazonas ......


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Mon Apr 14, 2014 3:02 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
Ok amazonas satellite guys I'am programming the following fta receivers for you to receive amazonas
channels @ 61.0w so if you still have there fta receivers call us it's a one [1] time payment and you are good to go again
captiveworks Models CW600s/CW600p/CW650s
coolsat Models 4000/5000/6000
veiwsat Model 2000ultra/

As for the clarotv ppl we are still selling codes for that satellite which is 125w/50w

Call us @ 769-6616 again we don't reply to text msg via cell ........


Top
 Profile  
 
mashjumbie
PostPosted: Mon Apr 14, 2014 10:11 pm 
Offline
Street 2NR
User avatar

Joined: Mon Apr 06, 2009 9:01 pm
Posts: 30
Location: princes town
so if i sellin my reciver how much someone will pay for it because i willing to sell it!somthing resonable please!


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Mon Apr 14, 2014 11:27 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
mashjumbie wrote:
so if i sellin my reciver how much someone will pay for it because i willing to sell it!somthing resonable please!

Receivers real cheap now just look on ebay and you will see for yourself but it's the programming and how to get around the satellite encryption is the money now because long ago you could have get a bin file and flash your receivers or program a access card but not again well not everything because i have two more things coming in a few weeks or months from now and it's far better than this ......


Top
 Profile  
 
PapaC
PostPosted: Tue Apr 15, 2014 5:41 pm 
Offline
3NE2NR is my LIFE
User avatar

Joined: Thu Dec 13, 2007 12:25 pm
Posts: 784
Hey i have the opportunity to get a dish, it's about the size of the directive dish. What do i need to get to access the service you offer?


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Tue Apr 15, 2014 7:28 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
PapaC wrote:
Hey i have the opportunity to get a dish, it's about the size of the directive dish. What do i need to get to access the service you offer?


If you are useing a 3ft or 4ft if that is the size of dish you are getting I can give you amazonas right now i have the receiver and the lnb and i have the cable to run to the lnb and all you will have to do is to install your dish you are getting [ it's very easy to fine amazonas satellite and if you can't fine the signal i can] so give me a call if you want to do biz my cell # is above .......

And this is a ONE[1] time payment that it ....No yearly fee None...


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Wed Apr 16, 2014 12:47 am 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
If anyone have a extra 4ft used directv dish and we can do a trade i can help them setup a amazonas
system for them or if they had amazonas before and it went down a few years back i will fix it for the trade of the 4ft dish the more the merry i want.........


Top
 Profile  
 
PapaC
PostPosted: Wed Apr 16, 2014 7:59 am 
Offline
3NE2NR is my LIFE
User avatar

Joined: Thu Dec 13, 2007 12:25 pm
Posts: 784
eprom wrote:
PapaC wrote:
Hey i have the opportunity to get a dish, it's about the size of the directive dish. What do i need to get to access the service you offer?


If you are useing a 3ft or 4ft if that is the size of dish you are getting I can give you amazonas right now i have the receiver and the lnb and i have the cable to run to the lnb and all you will have to do is to install your dish you are getting [ it's very easy to fine amazonas satellite and if you can't fine the signal i can] so give me a call if you want to do biz my cell # is above .......

And this is a ONE[1] time payment that it ....No yearly fee None...


Can you give me some prices for the decoder boxes?


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Wed Apr 16, 2014 8:03 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
richgold1000 wrote:
And I just dumped my 2 600s. What about sonic view 360 premier can it work on claro

sonic view 360 premier can not work on claro because there channels are hd and your receiver is sd.....


Top
 Profile  
 
Goofy
PostPosted: Wed Apr 16, 2014 8:48 pm 
Offline
Riding on 13's
User avatar

Joined: Fri Oct 19, 2012 9:56 pm
Posts: 9
So what is my options with my sonic view 360 primier????????


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Wed Apr 16, 2014 8:53 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
Goofy wrote:
So what is my options with my sonic view 360 primier????????

If your sv ihub on your sonicview is still working or if you have a sv ihub for your receiver then you can use it for amazonas ONLY because the svihub is used for the internet and you will have to use it to have access to our system to get tv.......


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Thu Apr 17, 2014 1:49 am 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
Ok guy I'am playing with the pansat 2500/2700/ to see if it will work with amazonas i will update
you guys very soon .........


Top
 Profile  
 
The Punisher
PostPosted: Thu Apr 17, 2014 5:55 am 
Offline
Ricer
User avatar

Joined: Fri Jul 02, 2010 1:10 pm
Posts: 16
Any luck with the captive works 800 yet.


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Thu Apr 17, 2014 11:51 am 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
The Punisher wrote:
Any luck with the captive works 800 yet.

Yes the captiveworks 800s will and is working with amazonas ......


Last edited by eprom on Fri Apr 18, 2014 2:09 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Thu Apr 17, 2014 7:57 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
Why buy a new fta receiver to receive Amazonas when most of the older fta receivers are still working = saving money in the hard times...Just pm what receiver and model you had working on amazonas before and i will tell you if it can still work or not ........
call us @ 769-6616
please text msg will not be reply to


Top
 Profile  
 
pjfred
PostPosted: Sat Apr 19, 2014 8:27 am 
Offline
Street 2NR

Joined: Tue Feb 08, 2011 9:18 pm
Posts: 48
I want to run dish network, I have a 6' dish with dual sharp direct tv lnb and Nugen box.
Is this possible?


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Sat Apr 19, 2014 8:48 am 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
pjfred wrote:
I want to run dish network, I have a 6' dish with dual sharp direct tv lnb and Nugen box.
Is this possible?

I can sell you programming for dishnetwork ...If you have a 6ft offset dish that will work the LNB you have i will have to know what freq it has written on it and the receiver you have i will have to see that also ...You can bring it @ my home so call me my # is above some where..


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Sat Apr 19, 2014 4:17 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
Also if you guys have a extra 4 feet [1.2m]dish and some cash we can work out a deal and you can have your amazonas up and running with the fta receivers i mention @ the post some where @ the top ...But if you want cash then pm the price you want for your 4 feet [1.2m] dish and if the price is good i will buy ..........


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Sun Apr 20, 2014 1:22 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
If you trini ppl had amazonas working a few years ago and it went down or its not working and you think you need a new receiver well you are wrong because alot of the old receivers that use to get amazonas is still working RIGHT NOW ....You DO NOT have to buy a
new receiver dont waste your money some of the older fta receivers that use to get amazonas in the pass can and is still working RIGHT NOW so call us @ 769-6616


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Mon Apr 21, 2014 6:40 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
We sell a complete Amazonas system Cheaper than anyone in trinidad & tobago ..
We also repair all FTA receivers....
We can make you get back Amazonas with some receivers you use to use before without buying a new receiver....
We also do trade with cash or trade alone [it all depends]if you want back your Amazonas up and running
We also provide Clarotv......
769-6616 call anytime ...


Top
 Profile  
 
eprom
PostPosted: Thu Apr 24, 2014 4:04 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2005 11:42 pm
Posts: 57
You can call us anytime 24/7 ......769-6616...


Top
 Profile  
 
scotty_buttons
PostPosted: Fri Apr 25, 2014 6:52 pm 
Offline
I LUV THIS PLACE
User avatar

Joined: Sun Oct 23, 2005 4:21 pm
Posts: 1009
Location: Point Of No Return
How much more is the HD receiver ?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 96 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC - 4 hours


Who is online

Registered users: AutoSport, Bing [Bot], caglowe, djruncrowd, dougla25, fareedh, GHANY, Google [Bot], Google Adsense [Bot], joey12385, kaiotic, kurpal_v2, lance100, Majestic-12 [Bot], mark2.0, MSN [Bot], pchero redfox, pyromaniax, razi, S_2NR, stout, sweeks, wonder, Yahoo [Bot]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
3NE-2NR