Monday, September 1st, 2014



- It is currently Mon Sep 01, 2014 7:33 pm

All times are UTC - 4 hours


Jump to:  


Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ] 
Author Message
Kerrons101
PostPosted: Wed Apr 09, 2014 5:40 pm 
Offline
Ricer
User avatar

Joined: Sat May 11, 2013 6:27 pm
Posts: 18
I have a d15b engine that giving me some problems, my check light stays on when I start, I diagnose it more than one place they said it's the o2 sensor, can't locate foreign used sensors in the north. The problems I get with the engine is that when I put in reverse the car go high and low and when in neutral the rpm is above 1000 and when it's in drive idling it goes right. Down to 0. Question, can the o2 sensors cause this problem?? And if can u help me find someone sort this problem for me I'm willing to pay whatever it takes.


Share on FacebookShare on Twitter
Top
 Profile  
 
enigma
PostPosted: Fri Apr 11, 2014 12:01 pm 
Offline
Sweet on this forum
User avatar

Joined: Fri Sep 23, 2005 11:27 pm
Posts: 360
Location: fighting this thing....
Which O2 sensor does your engine carry? One or 4 wires?


Top
 Profile  
 
Kerrons101
PostPosted: Mon Aug 25, 2014 1:17 pm 
Offline
Ricer
User avatar

Joined: Sat May 11, 2013 6:27 pm
Posts: 18
4 wires and it has 2 o2 sensors


Top
 Profile  
 
black start
PostPosted: Mon Aug 25, 2014 1:31 pm 
Offline
Trying to catch PATCH AND VEGA
User avatar

Joined: Thu Feb 25, 2010 10:42 am
Posts: 6733
Location: conquering the pothole solodex
Check on amazon for your 02 sensor!


Top
 Profile  
 
enigma
PostPosted: Mon Aug 25, 2014 1:38 pm 
Offline
Sweet on this forum
User avatar

Joined: Fri Sep 23, 2005 11:27 pm
Posts: 360
Location: fighting this thing....
Do you know which sensor is throwing the code?


Top
 Profile  
 
1UZFE
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 11:26 am 
Offline
punchin NOS
User avatar

Joined: Fri May 06, 2011 10:55 am
Posts: 2826
which d15b u have? vtech?


Top
 Profile  
 
rabiesebola
PostPosted: Thu Aug 28, 2014 7:48 am 
Offline
Street 2NR

Joined: Wed Aug 20, 2014 2:31 pm
Posts: 77
sounds like an electrical problem. i also had check light issues and also o2 sensor problems. i did my work by OBATECH on omeara road. located on the same street with garys bar. his name is Oba and number is 340-4037 (also on whatsapp)


Top
 Profile  
 
shermantank
PostPosted: Thu Aug 28, 2014 8:01 am 
Offline
Street 2NR
User avatar

Joined: Sat Mar 17, 2007 12:17 pm
Posts: 35
i also did work by oba and what i like is that he has most of the parts right there so u just walking with yur money...if arima to far u cud check Dave Auto Electrical as well located in tunapuna off the highway on the side with the hindu school.....his number is 702-4707


Top
 Profile  
 
Kerrons101
PostPosted: Thu Aug 28, 2014 10:00 pm 
Offline
Ricer
User avatar

Joined: Sat May 11, 2013 6:27 pm
Posts: 18
It's a non Vtec engine cvt tranny, the sensors on the extractor
Attachment:
ImageUploadedByTriniTuner1409277587.338372.jpg
ImageUploadedByTriniTuner1409277587.338372.jpg [ 191.9 KiB | Viewed 69 times ]


Top
 Profile  
 
Kerrons101
PostPosted: Thu Aug 28, 2014 10:01 pm 
Offline
Ricer
User avatar

Joined: Sat May 11, 2013 6:27 pm
Posts: 18
shermantank wrote:
i also did work by oba and what i like is that he has most of the parts right there so u just walking with yur money...if arima to far u cud check Dave Auto Electrical as well located in tunapuna off the highway on the side with the hindu school.....his number is 702-4707
don't think it's much of a electrical problem


Top
 Profile  
 
Kerrons101
PostPosted: Thu Aug 28, 2014 10:02 pm 
Offline
Ricer
User avatar

Joined: Sat May 11, 2013 6:27 pm
Posts: 18
1UZFE wrote:
which d15b u have? vtech?
I have the non vtec


Top
 Profile  
 
1UZFE
PostPosted: Thu Aug 28, 2014 10:06 pm 
Offline
punchin NOS
User avatar

Joined: Fri May 06, 2011 10:55 am
Posts: 2826
Did u get tru? I kno someone who has d same issue n dey did everything including buyin a new throttle body wit sensors n no improvements.


Top
 Profile  
 
Kerrons101
PostPosted: Fri Aug 29, 2014 3:02 am 
Offline
Ricer
User avatar

Joined: Sat May 11, 2013 6:27 pm
Posts: 18
1UZFE wrote:
Did u get tru? I kno someone who has d same issue n dey did everything including buyin a new throttle body wit sensors n no improvements.
I didn't get thru, I did all that too and my check light still on so d only thing I'm thinking now is changing the o2 sensors n moving 1 from d other as u could see in the pic they're too close to each other


Top
 Profile  
 
1UZFE
PostPosted: Fri Aug 29, 2014 5:22 am 
Offline
punchin NOS
User avatar

Joined: Fri May 06, 2011 10:55 am
Posts: 2826
Bro i think those sensors supposed to be cheap on amazon also of u get d part numbers u cud get dat right here on tuner on in d bamboo..


Top
 Profile  
 
Bullet_proof
PostPosted: Fri Aug 29, 2014 6:16 am 
Offline
Riding on 13's
User avatar

Joined: Sun Aug 18, 2013 8:52 am
Posts: 8
When the problem started? After tuning the car?


Top
 Profile  
 
Kerrons101
PostPosted: Mon Sep 01, 2014 1:22 am 
Offline
Ricer
User avatar

Joined: Sat May 11, 2013 6:27 pm
Posts: 18
Bullet_proof wrote:
When the problem started? After tuning the car?
problem started bout 4 months ago when u made ah stupid mistake by carrying the car to engine wash


Top
 Profile  
 
1UZFE
PostPosted: Mon Sep 01, 2014 8:10 am 
Offline
punchin NOS
User avatar

Joined: Fri May 06, 2011 10:55 am
Posts: 2826
Kerrons. Did u get around to change d sensor?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ] 

All times are UTC - 4 hours


Who is online

Registered users: **JSJ**, 6 10 Pioneer, _Rajiv_, AdsBot [Google], AFFORDABLE AUTO ADS, android79, ANDY007, andy111, APSS, aquatic, aroucafire, auto works, b14inb12, big toyz crew, Bing [Bot], bird want a ride, clintus, COROLLA KID, crazy 4 carz, Custom Options, cutthroatInt, d pimp, Darrin Ramlochan, demogorgon15, DevBaptiste, Dj_Bee, Dragsta, DRam, driveshaft, Duane 3NE 2NR, Eco-Drive Enterprises, elantra, Exabot [Bot], fats, GhostB1992, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Google Feedfetcher, gtidave, Halfbreed07, Havoc, hindian, honda123, hunterz4life, hyperdude, iansingh123, INHUMAN, Jeremy Mohd, jeslon, jugghead, K.S.R, karkrazy, Keegz2130, kev.in, LowRiderZ CreW, mac904, MAD(HABITS)CHANIC, madpeoplebizniss, mark2.0, marlo5, Mercenary, mero, Micky222, Midnight_Demon, Mike93, moveover, mpower, MrBo, MusicMonster, Nanton, Narry, nick639, Nightshade, NorStar2K, olton, partscentral, PioneerKings, Pit-Crew, pitbulls, psychokid, R.Mathura, R@YS, racedriverpro, reynold1, rfari, Rhymiez, richardjjoseph, rmrunner, rockey, rollingstock, ruffneck_12, Rush, S . Kristian, samos, satman, scenic108, Sell Your Stuff, Shannon, shivapersad, slim1005, sonygoup, spanish, speedjunkie, speedmelter, streaminhonda, SUBARUIST, subie_2NR, Swiftguy, syncrod, TEMPO, tops, tourniquet, trini232323, trinimotors, trivan, tuner85, Turbo Turtle, vishal.hd, vs_unique23, X-Axis, Yahoo [Bot], youthman


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
3NE-2NR