Tuesday, September 2nd, 2014



- It is currently Tue Sep 02, 2014 5:10 am

All times are UTC - 4 hours


Jump to:  


Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
scotty_buttons
PostPosted: Thu Jun 07, 2012 6:49 am 
Offline
I LUV THIS PLACE
User avatar

Joined: Sun Oct 23, 2005 4:21 pm
Posts: 1043
Location: Point Of No Return
Hey guys,

Was wondering if any one of you all know if it's possible to buy a blank key with a chip in it and reprogram it to work with my Rav4..with remote lock and unlock functions.

Several websites claim that the newer model come with the ability to reprogram a key.
So wanted to find out if this method works first...before buying this key from Amazon.
Check it out here..
http://www.amazon.com/Keyless-Clicker-T ... 034&sr=8-1

Other option is to get one from Toyota for well over $1500 I'm sure. A locksmith charged me around $1500 or more.. and that's just to copy the chip to a blank chip. So all i've have is a key that unlocks and start my vehicle. No remote unlock/lock. He said i'd have to go to Toyota and get that done. And I really want to unlock/lock feature back.

Thanks!


Share on FacebookShare on Twitter
Top
 Profile  
 
scotty_buttons
PostPosted: Thu Jun 07, 2012 3:24 pm 
Offline
I LUV THIS PLACE
User avatar

Joined: Sun Oct 23, 2005 4:21 pm
Posts: 1043
Location: Point Of No Return
Bumppp


Top
 Profile  
 
sweeks
PostPosted: Fri Jun 22, 2012 2:20 pm 
Offline
3NE2NR Diesel Boyz
User avatar

Joined: Wed Apr 12, 2006 7:53 pm
Posts: 1641
Location: Central
Call Team Loco 3377325 and ask his advice.


Top
 Profile  
 
Hook
PostPosted: Wed Jun 27, 2012 9:27 am 
Offline
3NE 2NR Moderator
User avatar

Joined: Sun Jan 18, 2004 9:55 am
Posts: 14013
Location: The 6%.
High Tech Locksmiths (St. Augustine): 662-9946
Auto Boss: 353 1317


Top
 Profile  
 
MeRceneRi
PostPosted: Fri Jan 11, 2013 3:26 pm 
Offline
Ricer
User avatar

Joined: Tue Jan 26, 2010 6:45 pm
Posts: 20
Location: Westmoorings
Did you get it reprogrammed?


Top
 Profile  
 
scotty_buttons
PostPosted: Sat Jan 12, 2013 12:40 pm 
Offline
I LUV THIS PLACE
User avatar

Joined: Sun Oct 23, 2005 4:21 pm
Posts: 1043
Location: Point Of No Return
No but ended up transferring the immobilizer chip from the broken housing with the keyless entry electronics. buttons lined up nicely to a new key housing I ordered on amazon and then u just cut the keyblade at a normal locksmith.
The ordered key supposed to be the programmable set but after following the instructions i only got as far as reach my vehicle's programming mode and for some reason it just wasn't programming the new chip.

I eventually will have to pay someone to program a new chip for me as I've lost one.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 4 hours


Who is online

Registered users: archangel2011, Bing [Bot], blooddrunk1990, Captain Awesome, CyberFive, daron, EVA Unit-01, Exabot [Bot], fireblade, Google [Bot], Google Feedfetcher, imrangmlopez, jattsrobby, Majestic-12 [Bot], nere, Patman, Reddis, ronsin1, ryansouthman, smallz, Starrboucisse, stout, subie_2NR, Yahoo [Bot]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
3NE-2NR