Tuesday, October 21st, 2014



- It is currently Tue Oct 21, 2014 6:19 am

All times are UTC - 4 hours


Jump to:  


Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
kbl
 Post subject: Need Help (Electrical)
PostPosted: Thu Oct 20, 2011 10:13 pm 
Offline
Street 2NR
User avatar

Joined: Mon May 17, 2010 12:22 pm
Posts: 55
since my switch for high beam is broken, i want to run a separate (direct) line with a switch to control my high beam. also this would assist me in running both high and low beam at the same time since the original wiring does not allow this. heard u have to get relays... any help on this would be greatly appreciated


Share on FacebookShare on Twitter
Top
 Profile  
 
Kronik
PostPosted: Sat Oct 22, 2011 9:37 am 
Offline
Riding on 17's
User avatar

Joined: Fri Jul 23, 2004 9:37 pm
Posts: 1324
Location: Central
what kinda bulb is it? bulb type. is it hid or halogen?


Top
 Profile  
 
kbl
PostPosted: Sun Oct 23, 2011 1:41 pm 
Offline
Street 2NR
User avatar

Joined: Mon May 17, 2010 12:22 pm
Posts: 55
its H1 Bulb type. its regular halogen...


Top
 Profile  
 
Kronik
PostPosted: Sun Oct 23, 2011 10:34 pm 
Offline
Riding on 17's
User avatar

Joined: Fri Jul 23, 2004 9:37 pm
Posts: 1324
Location: Central
well then that will be real heat in that headlight eh, just letting you know.
it should be very simple

4 pin relay (use a relay harness as well):
1st pin = switch goes to input for relay switch on
2nd pin = ground for relay switch on
3rd pin = 12v source in for relay
4th pin = 12v out from relay to 1 pin on bulb..........2nd pin on bulb goes to ground

check the relay diagram to see which pins are for the switch and which are for the 12v input/output

if a 5 pin relay is used, simply disregard the center pin.

i did something similar in my lancer when i put in HIDs


Top
 Profile  
 
BrotherHood
PostPosted: Wed Nov 02, 2011 10:49 pm 
Offline
3NE 2NR Power Seller
User avatar

Joined: Wed Oct 20, 2010 2:41 pm
Posts: 7540
Location: Bringing LEDs & HIDs to a location near you!!!
My indicator switch is giving some trouble. At times while driving, the park light would either flicker or completely come off while still in the 'park light' position. Sometimes I have trouble. It is a real bother and quite dangerous. What could be the problem here? Worn switch? Car is question is a 2005 CS3 Lancer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 4 hours


Who is online

Registered users: 4a70, Biggs3ne, Bing [Bot], bscott, Calor, car boys, clevie, DeosonEnterprises, djruncrowd, Eagle, Exabot [Bot], Google [Bot], Google Feedfetcher, hustla_ambition101, Ipemberton, jabs, js001, kadeem, Ken zen, khandman, kliq, ledlights, lighthammer, LLMII, M@nnie, mahsingh, MD33, nismoid, pjfred, RAJIE, Redman, S. Tech, Saleem7821, sbocus, Shio, shotta 20, spanish, stylez1234, Sunic, Team Loco, Titan Procurement Ltd., WICKED, Yahoo [Bot], ZeroOne


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
3NE-2NR