Wednesday, July 23rd, 2014



- It is currently Wed Jul 23, 2014 1:09 am

All times are UTC - 4 hours


Jump to:  


Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
Nik
PostPosted: Wed Mar 21, 2012 3:24 pm 
Offline
Sweet on this forum
User avatar

Joined: Mon Oct 10, 2005 7:21 pm
Posts: 328
Location: here
need some urgent help or advice on this issue i'm having with my 02 WRX.

I'm getting a misfire between 3500 - 4000 RPM in every gear but once I pass 4000 everything is normal once again, it doesn't happen all the time but most times the issue is there. when at stand still or neutral & I rev pass the point it revs smoothly no misfire.

I ran a scan & got "misfire cylinder #4" then decided to change the plugs & coil packs but it was all in vain.

This is a very VERY annoying issue. I went to 2 different "subaru" garages to inquire about it, 1 advised me that is would be the coil packs & the other was no help at all. So have any of you had an issue like this or have any idea what it may be or what I can do or even know of a good Subaru mechanic who can diagnose & fix this problem.

my car is a stock 2002 WRX. Only upgrades are STI intercooler & 3" turbo back exhaust & the plugs that are being used are ngk iridium 6

I'm trying to see if I can get this sorted out before I leave for vacation next week Thursday else I'll have to wait till I came back after easter.


Share on FacebookShare on Twitter
Top
 Profile  
 
toymod
PostPosted: Wed Mar 28, 2012 11:30 pm 
Offline
Riding on 13's

Joined: Fri Nov 19, 2004 2:06 pm
Posts: 9
i think it's the injector..was getting the same problem on my forester, measured the resistance on the injector, and it was different from the rest, change and working good now.....


Top
 Profile  
 
Nik
PostPosted: Sat Apr 14, 2012 10:30 pm 
Offline
Sweet on this forum
User avatar

Joined: Mon Oct 10, 2005 7:21 pm
Posts: 328
Location: here
thanks for all the help (via pm 7 etc) got it sorted out... it was the camshaft position sensor... just changed it & all issues gone


Top
 Profile  
 
Jimbo
PostPosted: Fri Apr 26, 2013 8:11 am 
Offline
3ne2nr Toppa Toppa
User avatar

Joined: Fri Sep 26, 2003 7:27 am
Posts: 5678
Location: Cold place
How was this diagnosed?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 4 hours


Who is online

Registered users: Achmed, Arcmanov, Bing [Bot], bounti2, christo, Chriztoph3r, crock101, D2L, devika_1997, Duane 3NE 2NR, E-TECH, el diablo, El Matador, factor, FD3S, finalmad, fong si, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Google Feedfetcher, javishm, JUGGLER, kenrickr, luckeydude, Majestic-12 [Bot], Marcos Dios, Monster 101, Nick367, OffshoreMarketing, pluggie, Puppetman, redmatter14, Renaldo25, rikisa, shifting, spanglish1, SwordMasterHarry, The StraighTENr, wheelbarrow, wingroad1935, Yahoo [Bot]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
3NE-2NR