TriniTuner.com  |  Latest Event:  

Forums

Flow Internet Thread

this is how we do it.......

Moderator: 3ne2nr Mods

User avatar
christopherwilliams2
Riding on 18's
Posts: 1680
Joined: October 14th, 2008, 4:09 am
Location: In the first row at the Emirates!

Re: Flow Internet Thread

Postby christopherwilliams2 » January 10th, 2019, 9:10 pm

dean_spleen09 wrote:anybody know why flow in arima close down ?


They got a spot in Trincity Mall....more customer traffic.

Advertisement
User avatar
dean_spleen09
Riding on 17's
Posts: 1413
Joined: September 24th, 2004, 7:31 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby dean_spleen09 » January 11th, 2019, 7:09 am

ohhh ok , they could have given a notice in the papers or even fb.

User avatar
Dizzy28
TriniTuner 24-7
Posts: 9471
Joined: February 8th, 2010, 8:54 am
Location: People's Republic of Bananas

Re: Flow Internet Thread

Postby Dizzy28 » January 11th, 2019, 10:45 am

Saw the move notice in the express since December and well if you use Arima its been posted on thier doors a while as well. Only thing is the original move date was Jan 17th and they move it forward by a few weeks.

Blossom
Ricer
Posts: 19
Joined: March 26th, 2018, 1:00 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby Blossom » February 12th, 2019, 6:03 pm

Anyone know what’s the status with flow in grande? Is it down?

User avatar
ed360123
Riding on 13's
Posts: 4
Joined: October 13th, 2018, 1:03 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby ed360123 » February 17th, 2019, 3:58 pm

Is it down for anyone else?

User avatar
The_Honourable
punchin NOS
Posts: 4079
Joined: June 14th, 2009, 3:45 pm
Location: Land of Stupidity and Corruption

Re: Flow Internet Thread

Postby The_Honourable » February 17th, 2019, 4:44 pm

ed360123 wrote:Is it down for anyone else?


Normal in Sando.

supernedd
Chronic TriniTuner
Posts: 647
Joined: April 14th, 2012, 8:44 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby supernedd » February 21st, 2019, 10:54 am

Flow down by me almost 2 days now... for a min ...i thought i get cut... chaguanas side... i call it in .. waiting to see how long they take

User avatar
ticker
Riding on 13's
Posts: 11
Joined: December 13th, 2018, 11:44 am
Location: Switzerland

Re: Flow throttling P2P?

Postby ticker » February 21st, 2019, 11:36 am

rafman wrote:Not all torrents contain pirated stuff.

The torrent I am testing is actually an Ubuntu release, because it has a high seed to leech ratio, pretty much making it a direct download.

Yet, I'm still getting super slow speeds, I'm on a direct conecction.



Friend of mine is using cloud torrent downloading service https://bitport.io/ and he is very satisfied.

User avatar
timothymcdavid
3NE 2NR for life
Posts: 240
Joined: October 31st, 2003, 9:22 am

Re: Flow throttling P2P?

Postby timothymcdavid » February 21st, 2019, 11:42 am

ticker wrote:
rafman wrote:Not all torrents contain pirated stuff.

The torrent I am testing is actually an Ubuntu release, because it has a high seed to leech ratio, pretty much making it a direct download.

Yet, I'm still getting super slow speeds, I'm on a direct conecction.



Friend of mine is using cloud torrent downloading service https://bitport.io/ and he is very satisfied.


Kinda pricey for 250GB of storage what is the advantage of using this versus a home NAS setup as a personal cloud?

User avatar
ticker
Riding on 13's
Posts: 11
Joined: December 13th, 2018, 11:44 am
Location: Switzerland

Re: Flow Internet Thread

Postby ticker » February 22nd, 2019, 6:26 am

Im afraid I dont know answer to this Q.
Just thinkin, in what way could be NAS safer? Coz of encryption? One still has the data at home where the NAS is, right?

User avatar
15devils
Trinituner Peong
Posts: 438
Joined: November 11th, 2005, 4:52 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby 15devils » February 24th, 2019, 7:04 pm

anyone still has outage issues ?
im in central and net down since friday morning, i called like 4 times between friday til now and some reps saying its a power node issue, some saying they dont know and have to get back to me.

supernedd
Chronic TriniTuner
Posts: 647
Joined: April 14th, 2012, 8:44 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby supernedd » February 25th, 2019, 9:36 am

15devils wrote:anyone still has outage issues ?
im in central and net down since friday morning, i called like 4 times between friday til now and some reps saying its a power node issue, some saying they dont know and have to get back to me.
Mines come back.. but I find since.. it not working like before...

supernedd
Chronic TriniTuner
Posts: 647
Joined: April 14th, 2012, 8:44 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby supernedd » February 25th, 2019, 9:37 am

Since my flow net come back .. I doing speed test and I not getting 100mbs download that I paying for.. I barely getting over 40mbs and my ping high.. 16ms

User avatar
15devils
Trinituner Peong
Posts: 438
Joined: November 11th, 2005, 4:52 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby 15devils » February 25th, 2019, 9:45 am

well mines still down and they saying some modems online and others still affected and cant give me a estimated timeframe.

supernedd
Chronic TriniTuner
Posts: 647
Joined: April 14th, 2012, 8:44 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby supernedd » February 25th, 2019, 11:07 am

15devils wrote:well mines still down and they saying some modems online and others still affected and cant give me a estimated timeframe.
Wow.. well it was cable n net was down for almost 2days.. now it working.. did a nex speedtest today n got better results...still wish the ping was better

fred1266
Chronic TriniTuner
Posts: 566
Joined: June 19th, 2011, 8:52 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby fred1266 » March 9th, 2019, 10:59 am

Is flow down in barataria area?

User avatar
EFFECTIC DESIGNS
TriniTuner 24-7
Posts: 8180
Joined: April 1st, 2010, 3:17 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby EFFECTIC DESIGNS » March 9th, 2019, 2:51 pm

Why the fck everytime I play against someone with Digicel using my Flow connection the connection is ALWAYS garbage?

Its almost as if there is no interconnection and the signal is going to Miami and back.

But how can this be? when I do a digicel speed test on my flow it reads as if its connected to Digicel server right down here. Something eh making sense here jed but I should be getting 5 bar connection in Street Fighter 5 not 3. Its almost as if there is no interconnection and its being routed to Miami and back. Or some sheit....

I gone through all this trouble to find a guy on facebook to play SFV locally just to avoid the shitty netcode in SFV and turns out the ping is like what 200ms in the same country? OMG

supernedd
Chronic TriniTuner
Posts: 647
Joined: April 14th, 2012, 8:44 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby supernedd » March 9th, 2019, 8:41 pm

EFFECTIC DESIGNS wrote:Why the fck everytime I play against someone with Digicel using my Flow connection the connection is ALWAYS garbage?

Its almost as if there is no interconnection and the signal is going to Miami and back.

But how can this be? when I do a digicel speed test on my flow it reads as if its connected to Digicel server right down here. Something eh making sense here jed but I should be getting 5 bar connection in Street Fighter 5 not 3. Its almost as if there is no interconnection and its being routed to Miami and back. Or some sheit....

I gone through all this trouble to find a guy on facebook to play SFV locally just to avoid the shitty netcode in SFV and turns out the ping is like what 200ms in the same country? OMG
U think that bad. Try playing call of duty . Lol

User avatar
Jade_Inc.
Chronic TriniTuner
Posts: 642
Joined: February 18th, 2010, 7:18 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby Jade_Inc. » March 9th, 2019, 9:42 pm

I think blink/amplia is the best for gaming.. The ping is usually good to Mia and other countries

User avatar
EFFECTIC DESIGNS
TriniTuner 24-7
Posts: 8180
Joined: April 1st, 2010, 3:17 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby EFFECTIC DESIGNS » March 10th, 2019, 7:16 am

Jade_Inc. wrote:I think blink/amplia is the best for gaming.. The ping is usually good to Mia and other countries


Yeah but why the connection so bad between Flow and Digicel?

Does the info go to Miami and back to Trinidad even tho it the same country?

supernedd
Chronic TriniTuner
Posts: 647
Joined: April 14th, 2012, 8:44 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby supernedd » March 11th, 2019, 4:38 am

Jade_Inc. wrote:I think blink/amplia is the best for gaming.. The ping is usually good to Mia and other countries
Digicel ping does be low also .only flow ping I find kinda high. Wow blink actually do something good? Lol . D true test of your internet. Is online gaming. Lol

bossmann
Trinituner Peong
Posts: 428
Joined: October 23rd, 2007, 1:44 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby bossmann » March 11th, 2019, 10:36 am

EFFECTIC DESIGNS wrote:
Jade_Inc. wrote:I think blink/amplia is the best for gaming.. The ping is usually good to Mia and other countries


Yeah but why the connection so bad between Flow and Digicel?

Does the info go to Miami and back to Trinidad even tho it the same country?
You do know that most if not all multi-player games are routed through servers right?

User avatar
EFFECTIC DESIGNS
TriniTuner 24-7
Posts: 8180
Joined: April 1st, 2010, 3:17 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby EFFECTIC DESIGNS » March 13th, 2019, 8:30 pm

bossmann wrote:
EFFECTIC DESIGNS wrote:
Jade_Inc. wrote:I think blink/amplia is the best for gaming.. The ping is usually good to Mia and other countries


Yeah but why the connection so bad between Flow and Digicel?

Does the info go to Miami and back to Trinidad even tho it the same country?
You do know that most if not all multi-player games are routed through servers right?


But ent Street Fighter 5 is Peer to Peer?

Roll Back and Delay Based Netcode is what defines online fighting games, I don't see how this situation applies to fighting games since playing against somebody who both have Flow connection will get 5 bar connection in a fighting game and it will work perfect where as Flow and Digicel you will get like 1 bar.

So I don't see how the issue here is a server when the connections are perfect when its the same ISP

This does NOT seem to be an issue in the US for anybody, I have only heard of this problem within 3rd world countries.

There has to be an explanation as to why you cannot play fighting games between 2 people who have both flow and digicel.

Now I know why you can play games like say Battlefield or League of Legends perfectly fine, since your latency is based on the server you are connected to,.

In fighting games your latency is based on the person you are connected to, you do know this right?

paid_influencer
Sweet on this forum
Posts: 312
Joined: November 18th, 2017, 4:15 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby paid_influencer » March 13th, 2019, 8:51 pm

^maybe they don't have an internet exchange point (ixp)?

searched and found this article from 11/2017. maybe it hasn't been implemented yet?
http://www.999wefm.com/digicel-and-flow ... agreement/

User avatar
EFFECTIC DESIGNS
TriniTuner 24-7
Posts: 8180
Joined: April 1st, 2010, 3:17 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby EFFECTIC DESIGNS » March 13th, 2019, 9:00 pm

paid_influencer wrote:^maybe they don't have an internet exchange point (ixp)?

searched and found this article from 11/2017. maybe it hasn't been implemented yet?
http://www.999wefm.com/digicel-and-flow ... agreement/


YES

This actually looks like the issue.

supernedd
Chronic TriniTuner
Posts: 647
Joined: April 14th, 2012, 8:44 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby supernedd » March 14th, 2019, 7:03 am

EFFECTIC DESIGNS wrote:
paid_influencer wrote:^maybe they don't have an internet exchange point (ixp)?

searched and found this article from 11/2017. maybe it hasn't been implemented yet?
http://www.999wefm.com/digicel-and-flow ... agreement/


YES

This actually looks like the issue.
When I could play one match of cod without lagging. I would say we reach..hahahaha

supernedd
Chronic TriniTuner
Posts: 647
Joined: April 14th, 2012, 8:44 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby supernedd » March 14th, 2019, 7:03 am

How all make out yesterday with no whatsapp or instagram n Facebook. Lol. Men was studying to join back bbm

User avatar
Spitfir3
punchin NOS
Posts: 3525
Joined: September 1st, 2009, 11:11 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby Spitfir3 » March 14th, 2019, 10:09 pm

nuh really internet related more tv related
wondering if one of ulyuh could help me out here basically the volume output on the tv REAL low but the volume on the tv is maxed out, when using the flow remote to raise volume it does nothing, any advice?

bossmann
Trinituner Peong
Posts: 428
Joined: October 23rd, 2007, 1:44 pm

Flow Internet Thread

Postby bossmann » March 15th, 2019, 4:32 am

Spitfir3 wrote:nuh really internet related more tv related
wondering if one of ulyuh could help me out here basically the volume output on the tv REAL low but the volume on the tv is maxed out, when using the flow remote to raise volume it does nothing, any advice?

Which model cable box?

supernedd
Chronic TriniTuner
Posts: 647
Joined: April 14th, 2012, 8:44 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby supernedd » March 15th, 2019, 5:01 am

Spitfir3 wrote:nuh really internet related more tv related
wondering if one of ulyuh could help me out here basically the volume output on the tv REAL low but the volume on the tv is maxed out, when using the flow remote to raise volume it does nothing, any advice?
Boi that used to happen to me . Some of them channels naturally soft.. but u cable volume on max? If that not working.. then flow hadda check it.. might need new remote... or try the box on a nex tv n see if is same problem

Advertisement

Return to “Ole talk and more Ole talk”

Who is online

Users browsing this forum: antlind, Google Adsense [Bot], hydroep, Rovin, shake d livin wake d dead and 63 guests