TriniTuner.com  |  Latest Event:  

Forums

PC Tech/Gaming Info Thread

this is how we do it.......

Moderator: 3ne2nr Mods

User avatar
Ronaldo95163
TriniTuner 24-7
Posts: 7920
Joined: June 25th, 2007, 1:05 pm
Location: Not quite sure
Contact:

PC Tech/Gaming Info Thread

Postby Ronaldo95163 » August 13th, 2010, 1:59 am




Dont try this on your pc especially if it's air cooled

Advertisement
User avatar
ruffneck_12
3ne2nr Toppa Toppa
Posts: 5183
Joined: May 4th, 2008, 3:29 pm
Location: Duane is my uncle, I ha rank here
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby ruffneck_12 » August 13th, 2010, 2:38 am

da go run some nice Tetris

User avatar
Ronaldo95163
TriniTuner 24-7
Posts: 7920
Joined: June 25th, 2007, 1:05 pm
Location: Not quite sure
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Ronaldo95163 » August 13th, 2010, 2:50 am

lol or some serious crysis

User avatar
Ronaldo95163
TriniTuner 24-7
Posts: 7920
Joined: June 25th, 2007, 1:05 pm
Location: Not quite sure
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Ronaldo95163 » August 13th, 2010, 2:54 am

i wonder if that board supports 4 way sli with physx? if so then 16gb 1066 DDR3 RAM, 7.1 sound card and that might just be the best gaming pc in the world :D
Last edited by Ronaldo95163 on September 10th, 2010, 12:30 pm, edited 1 time in total.

User avatar
ruffneck_12
3ne2nr Toppa Toppa
Posts: 5183
Joined: May 4th, 2008, 3:29 pm
Location: Duane is my uncle, I ha rank here
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby ruffneck_12 » August 13th, 2010, 3:02 am

plasma cooled 0X

User avatar
Ronaldo95163
TriniTuner 24-7
Posts: 7920
Joined: June 25th, 2007, 1:05 pm
Location: Not quite sure
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Ronaldo95163 » August 13th, 2010, 3:08 am

yup temperatures -300 Degrees C

M_2NR
not Admin
Posts: 7214
Joined: December 18th, 2008, 9:46 pm

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby M_2NR » August 13th, 2010, 4:21 am

u realize they did 7 right?

User avatar
Ronaldo95163
TriniTuner 24-7
Posts: 7920
Joined: June 25th, 2007, 1:05 pm
Location: Not quite sure
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Ronaldo95163 » August 13th, 2010, 4:27 am

ik, but couldnt finish watch the vid it started to stick

User avatar
Sinister_Audio
TriniTuner 24-7
Posts: 7248
Joined: April 29th, 2004, 5:30 pm
Location: Well not there so....Here?
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Sinister_Audio » August 13th, 2010, 5:10 am

wow that was VERY impressive....

right now im in my GLEE....slowly maxing out each piece of hardware my beast can possibly take...

so far my RAM and HDD is the bottleneck of:

Asus Maximus Extreme II board (liquid cooled)
intel Quad Core i7 2.8ghz
ATI 5770 1gb DDR5 HD video card
but only 2gb OZC 1600mhz DDR3 platinum plated

so by next week imma be rockin 8gb DDR3 OCZ platinum plated (4x4gb)
and a 256 samsung SSD... if things go according to plan ;)


if not....it's still runnin SC2 practically FLAWLESS... not ONE frame drop on ULTRA...

User avatar
Ronaldo95163
TriniTuner 24-7
Posts: 7920
Joined: June 25th, 2007, 1:05 pm
Location: Not quite sure
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Ronaldo95163 » August 13th, 2010, 2:35 pm

Nice rig sinister

User avatar
Ronaldo95163
TriniTuner 24-7
Posts: 7920
Joined: June 25th, 2007, 1:05 pm
Location: Not quite sure
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Ronaldo95163 » August 13th, 2010, 3:01 pm

Are you gona OC your CPU you get probably get it to reach 3 or 3.2 without overheating cuz your liquid cooled

M_2NR
not Admin
Posts: 7214
Joined: December 18th, 2008, 9:46 pm

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby M_2NR » August 13th, 2010, 4:45 pm

Sinister_Audio wrote:wow that was VERY impressive....

right now im in my GLEE....slowly maxing out each piece of hardware my beast can possibly take...

so far my RAM and HDD is the bottleneck of:

Asus Maximus Extreme II board (liquid cooled)
intel Quad Core i7 2.8ghz
ATI 5770 1gb DDR5 HD video card
but only 2gb OZC 1600mhz DDR3 platinum plated

so by next week imma be rockin 8gb DDR3 OCZ platinum plated (4x4gb)
and a 256 samsung SSD... if things go according to plan ;)


if not....it's still runnin SC2 practically FLAWLESS... not ONE frame drop on ULTRA...

besssssssss. that SSD will own.

User avatar
Ronaldo95163
TriniTuner 24-7
Posts: 7920
Joined: June 25th, 2007, 1:05 pm
Location: Not quite sure
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Ronaldo95163 » August 13th, 2010, 4:58 pm

the SSD, are they connected to the mobo via SATA ports or do they now use SATAII because im not sure

User avatar
Sinister_Audio
TriniTuner 24-7
Posts: 7248
Joined: April 29th, 2004, 5:30 pm
Location: Well not there so....Here?
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Sinister_Audio » August 13th, 2010, 5:23 pm

sata II

n naw man im not overclockin sheit on this beyotch....
shes working INSANE so far..

no reason to...

one day i might catch a 'vaps'....will let yall kno how that went :p

User avatar
Ronaldo95163
TriniTuner 24-7
Posts: 7920
Joined: June 25th, 2007, 1:05 pm
Location: Not quite sure
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Ronaldo95163 » August 13th, 2010, 5:24 pm

oo cool

User avatar
ruffneck_12
3ne2nr Toppa Toppa
Posts: 5183
Joined: May 4th, 2008, 3:29 pm
Location: Duane is my uncle, I ha rank here
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby ruffneck_12 » August 13th, 2010, 5:38 pm

I runnin 512MB ddr1 :oops:

User avatar
Ronaldo95163
TriniTuner 24-7
Posts: 7920
Joined: June 25th, 2007, 1:05 pm
Location: Not quite sure
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Ronaldo95163 » August 13th, 2010, 5:39 pm

shux... RAM? or Video Ram?

User avatar
ruffneck_12
3ne2nr Toppa Toppa
Posts: 5183
Joined: May 4th, 2008, 3:29 pm
Location: Duane is my uncle, I ha rank here
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby ruffneck_12 » August 13th, 2010, 5:59 pm

Ram, video is onboard. 64mb

User avatar
Ronaldo95163
TriniTuner 24-7
Posts: 7920
Joined: June 25th, 2007, 1:05 pm
Location: Not quite sure
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Ronaldo95163 » August 13th, 2010, 6:02 pm

wow i ran like 400smtin DDR1 Ram before it was slow and it got me really angry so i upgraded to 2gb(2x1gb dims)

User avatar
ruffneck_12
3ne2nr Toppa Toppa
Posts: 5183
Joined: May 4th, 2008, 3:29 pm
Location: Duane is my uncle, I ha rank here
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby ruffneck_12 » August 13th, 2010, 6:03 pm

dread, I in safe mode rite now...only way it cud run fast

User avatar
Ronaldo95163
TriniTuner 24-7
Posts: 7920
Joined: June 25th, 2007, 1:05 pm
Location: Not quite sure
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Ronaldo95163 » August 13th, 2010, 6:07 pm

orr ok

User avatar
ray_S.T.R.A_man
3NE2NR Diesel Boyz
Posts: 350
Joined: May 11th, 2007, 2:41 pm

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby ray_S.T.R.A_man » August 14th, 2010, 5:27 am

I think at that temperature superconductivity takes place. that is pretty fast..for a AMD

M_2NR
not Admin
Posts: 7214
Joined: December 18th, 2008, 9:46 pm

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby M_2NR » August 14th, 2010, 5:29 am

QuakeCon goin on. Check Nvidia Facebook for pics.

User avatar
Virus
3NE2NR is my LIFE
Posts: 828
Joined: April 7th, 2004, 10:49 pm
Location: @ W.O.R.K
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Virus » August 14th, 2010, 11:12 am

I figure we better make a post your spec's thread we, and i not talking about no buy machine i talking about the hardcore pc guys out here

chiney
jackson5

And all serious Enthusiasm here nice specs Sinister_Audio

HCCA
3NE2NR is my LIFE
Posts: 796
Joined: August 16th, 2004, 3:09 pm
Location: South

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby HCCA » August 14th, 2010, 11:17 am

^^There was one a time. Dunno if it got deleted or lost.

User avatar
Virus
3NE2NR is my LIFE
Posts: 828
Joined: April 7th, 2004, 10:49 pm
Location: @ W.O.R.K
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Virus » August 14th, 2010, 11:43 am

Well i think we need to start back up one am sure there are alot of tweaking guides as well as overclocks etc people have tried with success am at 4.0 on a phenom ii x4 940 with a H50 push/pull config with 2 SilverStone FM121 @ 1800rpm

Also SSD guys and 7 users i ran into this not sure if most of you tried some of these my SSD is better on space even got a few more writes and reads
http://www.ocztechnologyforum.com/forum ... tilities-*

M_2NR
not Admin
Posts: 7214
Joined: December 18th, 2008, 9:46 pm

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby M_2NR » August 14th, 2010, 1:28 pm

I need to get a new pc yes :|


Excellent post Virus.

User avatar
Chiney
3NE 2NR Power Seller
Posts: 4598
Joined: April 3rd, 2005, 9:21 pm
Location: Maracas,St.Joseph

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Chiney » August 14th, 2010, 1:41 pm

beast in de makin.. AGAIN

here sum teaser pics:

Image

Image

User avatar
Virus
3NE2NR is my LIFE
Posts: 828
Joined: April 7th, 2004, 10:49 pm
Location: @ W.O.R.K
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby Virus » August 14th, 2010, 2:19 pm

Looking good Chiney
Last edited by Virus on August 15th, 2010, 9:00 pm, edited 1 time in total.

User avatar
R. Mutt
Shifting into 6th
Posts: 2107
Joined: August 24th, 2004, 9:58 am
Location: on the side of the road maptracing and reflashing the ecu
Contact:

Re: AMD Phenom II Overclocked to 6.5GHz

Postby R. Mutt » August 14th, 2010, 3:55 pm

Chiney wrote:beast in de makin.. AGAIN

here sum teaser pics:

Image

Image


Nice I have that case it's really good and removing/installing hardrives is quick and easy....excellent fan circulation.....running AMD Phenom II X6 1090T overclocked to 3.8 inside.

Advertisement

Return to “Ole talk and more Ole talk”

Who is online

Users browsing this forum: driveshaft, ECIGTT, Google [Bot], markmaddness, stev and 27 guests