TriniTuner.com  |  Latest Event:  

Forums

Flow Internet Thread

this is how we do it.......

Moderator: 3ne2nr Mods

lchan485
3NE 2NR for life
Posts: 200
Joined: June 12th, 2016, 7:05 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby lchan485 » August 16th, 2019, 10:48 pm

Nah. I'm still up

Advertisement
User avatar
EFFECTIC DESIGNS
TriniTuner 24-7
Posts: 8216
Joined: April 1st, 2010, 3:17 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby EFFECTIC DESIGNS » August 18th, 2019, 5:52 pm

fred1266 wrote:
EFFECTIC DESIGNS wrote:This country has no competition in mobile data that is why Digicel and Bmobile are conspiring together to rape poor people.
Everyday Digicel raising their blasted prices and nothing you or anybody can do about it.

Thank god Flow come out with this yes


Digi actually have a great offer now 10 days unlimited data for $35


This is a lie I asked them and they said that no such thing exist.

In any event good thing for this free wifi on the go, no need to spend $300 a month, just need Flow land line is all.

adnj
Riding on 17's
Posts: 1529
Joined: February 24th, 2014, 2:55 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby adnj » August 19th, 2019, 2:30 pm

EFFECTIC DESIGNS wrote:
fred1266 wrote:
EFFECTIC DESIGNS wrote:This country has no competition in mobile data that is why Digicel and Bmobile are conspiring together to rape poor people.
Everyday Digicel raising their blasted prices and nothing you or anybody can do about it.

Thank god Flow come out with this yes


Digi actually have a great offer now 10 days unlimited data for $35


This is a lie I asked them and they said that no such thing exist.

In any event good thing for this free wifi on the go, no need to spend $300 a month, just need Flow land line is all.


Digicel has/had targeted promotions for 10 days/$35 Unlimited. It simply wasn't available to just anybody asking about it.

User avatar
cornfused
18 pounds of Boost
Posts: 2326
Joined: May 1st, 2003, 9:09 am
Location: utilizing FIFA rules in small goal

Re: Flow Internet Thread

Postby cornfused » August 20th, 2019, 8:43 am

Flow change their basic channel line on August 13th 2019

Removed A&E , ESPN 1 and ESPN 2, E TV, HD TV

Replaced with Darut Tarbiya and Sankhya .

Who do we complain to ?

User avatar
gastly369
TriniTuner 24-7
Posts: 7613
Joined: May 15th, 2009, 4:40 pm
Location: trinidad

Re: Flow Internet Thread

Postby gastly369 » August 20th, 2019, 8:54 am

cornfused wrote:Flow change their basic channel line on August 13th 2019

Removed A&E , ESPN 1 and ESPN 2, E TV, HD TV

Replaced with Darut Tarbiya and Sankhya .

Who do we complain to ?
Nalini Ramai is pleased

fred1266
Chronic TriniTuner
Posts: 576
Joined: June 19th, 2011, 8:52 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby fred1266 » August 20th, 2019, 6:21 pm

cornfused wrote:Flow change their basic channel line on August 13th 2019

Removed A&E , ESPN 1 and ESPN 2, E TV, HD TV

Replaced with Darut Tarbiya and Sankhya .

Who do we complain to ?


seriously what package you have though

User avatar
cornfused
18 pounds of Boost
Posts: 2326
Joined: May 1st, 2003, 9:09 am
Location: utilizing FIFA rules in small goal

Re: Flow Internet Thread

Postby cornfused » August 20th, 2019, 6:51 pm

Basic or TV Essential many of the channels on that package on their website are also not available.

User avatar
Dizzy28
TriniTuner 24-7
Posts: 9711
Joined: February 8th, 2010, 8:54 am
Location: People's Republic of Bananas

Re: Flow Internet Thread

Postby Dizzy28 » August 21st, 2019, 12:00 am

I have Flow Basix and none of those stations have been removed.
cornfused wrote:Flow change their basic channel line on August 13th 2019

Removed A&E , ESPN 1 and ESPN 2, E TV, HD TV

Replaced with Darut Tarbiya and Sankhya .

Who do we complain to ?

K74T
TriniTuner 24-7
Posts: 16924
Joined: June 7th, 2010, 11:01 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby K74T » August 21st, 2019, 7:00 am

Same here

I check last night and said channels were still there

User avatar
Dave
3NE 2NR Moderator
Posts: 14806
Joined: April 22nd, 2003, 8:07 am
Location: playing with above and below
Contact:

Re: Flow Internet Thread

Postby Dave » August 21st, 2019, 7:09 am

Wow. Haven't noticed but will check. I am considering Amplia not so much for content but for price and the fact that many nights my flow internet has literally no speed whatsoever.

redmanjp
Trying to catch PATCH AND VEGA
Posts: 6671
Joined: September 22nd, 2009, 11:01 pm
Contact:

Re: Flow Internet Thread

Postby redmanjp » August 21st, 2019, 12:44 pm

anyone know any engineers in Flow? They said they running lines in Cleaver Heights but don't know when it would be complete. i heard same thing about digicel but after 2 years still nothing

User avatar
EFFECTIC DESIGNS
TriniTuner 24-7
Posts: 8216
Joined: April 1st, 2010, 3:17 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby EFFECTIC DESIGNS » October 3rd, 2019, 4:08 pm

Anybody getting issues with ping, time out and general slow webpage loading with Flow today?

User avatar
VexXx Dogg
TriniTuner 24-7
Posts: 12562
Joined: May 1st, 2003, 10:23 am
Location: @fsociety

Re: Flow Internet Thread

Postby VexXx Dogg » October 4th, 2019, 8:02 pm

EFFECTIC DESIGNS wrote:Anybody getting issues with ping, time out and general slow webpage loading with Flow today?
Been getting it on and off for a few weeks. Router reboot seems to work but it's annoying.

My router is an old arris. Prob over 6 years old

User avatar
nick639v2
Riding on 18's
Posts: 1733
Joined: November 1st, 2016, 9:46 am

Re: Flow Internet Thread

Postby nick639v2 » October 4th, 2019, 8:30 pm

VexXx Dogg wrote:
EFFECTIC DESIGNS wrote:Anybody getting issues with ping, time out and general slow webpage loading with Flow today?
Been getting it on and off for a few weeks. Router reboot seems to work but it's annoying.

My router is an old arris. Prob over 6 years old
I have their og modem but my router is one of the new Asus with the quick boot/dns change. I can set it and I alternate between dns addresses daily and i can't say ive gotten a single problem in months

User avatar
teems1
12 pounds of Boost
Posts: 2278
Joined: March 15th, 2007, 4:44 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby teems1 » October 4th, 2019, 8:30 pm

VexXx Dogg wrote:
EFFECTIC DESIGNS wrote:Anybody getting issues with ping, time out and general slow webpage loading with Flow today?
Been getting it on and off for a few weeks. Router reboot seems to work but it's annoying.

My router is an old arris. Prob over 6 years old


That needs an upgrade.

A 6 year old router which gets moderate to heavy use is at the end of it's life.

dredman1
Riding on 18's
Posts: 1631
Joined: October 7th, 2005, 10:47 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby dredman1 » October 5th, 2019, 11:58 am

Been having major issues with flow this entire week.
Paying for 100mb but only getting 1 - 2 mb and ridiculous ping on speedtest even using their server. Many times the speedtest times out because the connection drops.
Websites frequently can’t load and when they do its worse than dial up

Chaguanas/Montrose area

User avatar
shaneelal
I LUV THIS PLACE
Posts: 984
Joined: February 10th, 2007, 10:25 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby shaneelal » October 5th, 2019, 12:40 pm

dredman1 wrote:Been having major issues with flow this entire week.
Paying for 100mb but only getting 1 - 2 mb and ridiculous ping on speedtest even using their server. Many times the speedtest times out because the connection drops.
Websites frequently can’t load and when they do its worse than dial up

Chaguanas/Montrose area


Looks like Flow making some changes, the 100Mb packages appears to be changing to:
Image

Essential to 50Mb/s down:
Image

User avatar
dean_spleen09
Riding on 17's
Posts: 1441
Joined: September 24th, 2004, 7:31 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby dean_spleen09 » October 5th, 2019, 12:51 pm

nice one flow
Image

daxt0r
Sweet on this forum
Posts: 322
Joined: November 5th, 2009, 2:44 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby daxt0r » October 5th, 2019, 1:35 pm

All seems well in d south land although pings a bit higher than normal, nice upgrade.
Untitled.png
Untitled.png (9.68 KiB) Viewed 858 times

User avatar
brickman
Shifting into 6th
Posts: 2094
Joined: February 2nd, 2010, 10:08 am
Location: In a happy place

Re: Flow Internet Thread

Postby brickman » October 5th, 2019, 4:26 pm

Not bad,was planning to upgrade to the 100mb package but i get to save $100 now.
Image

User avatar
gastly369
TriniTuner 24-7
Posts: 7613
Joined: May 15th, 2009, 4:40 pm
Location: trinidad

Re: Flow Internet Thread

Postby gastly369 » October 5th, 2019, 5:24 pm

Not for long sir not for long... Lol
brickman wrote:Not bad,was planning to upgrade to the 100mb package but i get to save $100 now.
Image

dredman1
Riding on 18's
Posts: 1631
Joined: October 7th, 2005, 10:47 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby dredman1 » October 5th, 2019, 10:15 pm

Well hopefully thats the cause of the problems. A quick reset of my modem seems to give the upgraded speed.
Although whole week I was resetting it and it gave only temporary improvement.
IMG_1049.JPG
IMG_1049.JPG (22.39 KiB) Viewed 759 times

User avatar
VexXx Dogg
TriniTuner 24-7
Posts: 12562
Joined: May 1st, 2003, 10:23 am
Location: @fsociety

Re: Flow Internet Thread

Postby VexXx Dogg » October 7th, 2019, 9:42 am

teems1 wrote:
VexXx Dogg wrote:
EFFECTIC DESIGNS wrote:Anybody getting issues with ping, time out and general slow webpage loading with Flow today?
Been getting it on and off for a few weeks. Router reboot seems to work but it's annoying.

My router is an old arris. Prob over 6 years old


That needs an upgrade.

A 6 year old router which gets moderate to heavy use is at the end of it's life.


guess I have to call them and see if they will give me a replacement. :/

User avatar
maj. tom
3ne2nr Toppa Toppa
Posts: 5084
Joined: March 16th, 2012, 10:47 am
Location: watching for Pigs on the Wing.

Re: Flow Internet Thread

Postby maj. tom » October 7th, 2019, 9:49 am

Yes, they will and it's easy. Just call them and tell them you have the old modem, and make sure you tell them that your internet giving a lot of trouble, like slow speeds, dropping connection etc. The first thing on their list of troubleshooting is to change the modem to the new white one.

Most likely they will send a technician to do the switch, though it should not require a technician because they can activate the service over the phone, and you would just carry in the old bundle to a head office and receive the new package and plug it in yourself. That's how it works in USA/CAN, buy your modem in a sealed box at Best Buy or other retail store, connect it to the existing cable and activate a service plan over the phone.

User avatar
VexXx Dogg
TriniTuner 24-7
Posts: 12562
Joined: May 1st, 2003, 10:23 am
Location: @fsociety

Re: Flow Internet Thread

Postby VexXx Dogg » October 7th, 2019, 9:56 am

maj. tom wrote:Yes, they will and it's easy. Just call them and tell them you have the old modem, and make sure you tell them that your internet giving a lot of trouble, like slow speeds, dropping connection etc. The first thing on their list of troubleshooting is to change the modem to the new white one.

Most likely they will send a technician to do the switch, though it should not require a technician because they can activate the service over the phone, and you would just carry in the old bundle to a head office and receive the new package and plug it in yourself. That's how it works in USA/CAN, buy your modem in a sealed box at Best Buy or other retail store, connect it to the existing cable and activate a service plan over the phone.


nice, thanks!

User avatar
The_Honourable
punchin NOS
Posts: 4454
Joined: June 14th, 2009, 3:45 pm
Location: Land of Stupidity and Corruption

Re: Flow Internet Thread

Postby The_Honourable » October 10th, 2019, 7:39 pm

Flow services down in the Vistabella area?

User avatar
gastly369
TriniTuner 24-7
Posts: 7613
Joined: May 15th, 2009, 4:40 pm
Location: trinidad

Re: Flow Internet Thread

Postby gastly369 » October 10th, 2019, 7:47 pm

Using this modem since and getting my speeds... What advantage would have if I request the new modem?
Ping 24
Down mostly 50-55 (the new speeds that is same as on previous speeds)
Up 5-6


Image

User avatar
Strugglerzinc
punchin NOS
Posts: 3377
Joined: July 1st, 2005, 11:11 am
Location: Second star to the right.

Re: Flow Internet Thread

Postby Strugglerzinc » October 10th, 2019, 7:58 pm

gastly369 wrote:Using this modem since and getting my speeds... What advantage would have if I request the new modem?
Ping 24
Down mostly 50-55 (the new speeds that is same as on previous speeds)
Up 5-6


Image


I have the same one and was wondering if there is any advantage aside from it being newer. I get my 100 easy and consistently.

User avatar
dean_spleen09
Riding on 17's
Posts: 1441
Joined: September 24th, 2004, 7:31 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby dean_spleen09 » October 10th, 2019, 8:06 pm

that modem could handle up to Download Speed (Internet) Up to 343 Mbps , so unless it giving trouble , i'd keep it . have the same one as well.

User avatar
ed360123
Riding on 13's
Posts: 6
Joined: October 13th, 2018, 1:03 pm

Re: Flow Internet Thread

Postby ed360123 » October 10th, 2019, 8:11 pm

gastly369 wrote:Using this modem since and getting my speeds... What advantage would have if I request the new modem?
Ping 24
Down mostly 50-55 (the new speeds that is same as on previous speeds)
Up 5-6


Image
Newer modem has Wi-Fi 802.11AC and 5GHz, so if you live in an area with plenty wifi router you'll get less interference as well as faster file transfers over your network.

Advertisement

Return to “Ole talk and more Ole talk”

Who is online

Users browsing this forum: apole69, Bing [Bot], Google [Bot] and 53 guests