honda hoe wrote:Greentransformer wrote:honda hoe wrote:Greentransformer wrote:ilovebeti wrote:GT was
torch was handed over
I didn't know I had a torch...
cuz ur a dumb b!tch
HYMC....crab head...
ah woulda tell u bout UR cnut but meh mudda always tell meh doh talk bad bout d dead
Greentransformer wrote:honda hoe wrote:Greentransformer wrote:honda hoe wrote:Greentransformer wrote:ilovebeti wrote:GT was
torch was handed over
cuz ur a dumb b!tch
HYMC....crab head...
ah woulda tell u bout UR cnut but meh mudda always tell meh doh talk bad bout d dead
U crave for the attention dais why u is be by everybody house....and have yuh oman stray way like u....
SR wrote:honda hoe wrote:SR wrote:honda hoe wrote:SR wrote:u have a woman
duh![]()
i feel u sizin up to lambase meh yuh know
so she could cook or jes post on tuner
which one u talkin bout?![]()
look yuh see me i keepin quiet
the one that does cook for yuh
honda hoe wrote:Greentransformer wrote:honda hoe wrote:Greentransformer wrote:honda hoe wrote:Greentransformer wrote:ilovebeti wrote:GT was
torch was handed over
cuz ur a dumb b!tch
HYMC....crab head...
U crave for the attention dais why u is be by everybody house....and have yuh oman stray way like u....
yuh jus jealous u cyah get no man to carry yuh ugly ass nowhere
if i wuz u i woulda link up wit lurkita an make she bite yuh in yuh face...cheap plastic surgery.. yuh definitely cyah get no uglier
Greentransformer wrote:honda hoe wrote:Greentransformer wrote:honda hoe wrote:Greentransformer wrote:honda hoe wrote:Greentransformer wrote:ilovebeti wrote:GT was
torch was handed over
cuz ur a dumb b!tch
HYMC....crab head...
yuh jus jealous u cyah get no man to carry yuh ugly ass nowhere
if i wuz u i woulda link up wit lurkita an make she bite yuh in yuh face...cheap plastic surgery.. yuh definitely cyah get no uglier
O gosh!! did I hurt poor hoe feelings!!! O SHUCKS!!!anyway padna, dais u and u alone...but hey, always thank yuh oman,for feeling desperate to date u, becaz we all know u would have been a hoe at George St.
Peace man...