General wrote::
when man pull gul draws down in dem car
the next day or two dem have to pull cloth
over dey car cause now it park up under dem garage
fuh repairs..........
i hate to see after a party man and they gul in they frount seat doin that
General wrote:yeh hoss ahh think ahh know wuh yuh talking bout jeddd,
ahh couple weird things happen to meh big "H" recently
and ahh couple ahh meh honda bredgins too as well.....
jus askin ehh, but yuh hit any bad ting in yuh car recently by chance,
cause i realise dat is one of honda's symptoms ehh![]()
when man pull gul draws down in dem car
the next day or two dem have to pull cloth
over dey car cause now it park up under dem garage
fuh repairs..........
SR wrote:simplicity wrote:hoss, gear box mash up last night...... But was not only me, infact i feel damn lucky after what happen to others.......( I aint gonna sell out who and what happen to their car)
i feel is lack of experience since yuh ha auto alll d time b4
dem ting not cheap eh
General wrote:but hoss when yuh inna party and yuh bruck up on ahh nissan man gul,![]()