honda hoe wrote:who livin homeland gardens
walkin distance from home nah cuz i have no car an ting...
'lime' goin sweet.. all of a sudden u hear a diesel van pull up in front d house... she man was supposed to work a night shift but like he ain't gone again so yuh boy hadda buss thru d back...
anyhow homeland is premium real estate...
but d back of she house does open into dass trace... real gunta territory![]()
so i walkin by d bridge an i seein 3 shadows an smellin real weed
so ah voice growl "red man da chain lookin real bess yunno"
so i say "yea i find so too" an continue walkin
so i hear a nex voice say "nah king da man disrespectin"
so d ah dem, apparently they was on sum bmx bike dey, ride in front of me an block me off. now i aint seein nuttin except d white in d men eyes an sum gold teef
so i tellin mehself meh ass dark i goin an get rob/shoot/pitch in a drain
den i hear d one dat remain in d shadows under d tree say "nah nah dais honda hoe he is a good one give him a bly"![]()
so one a dem blockin me leggo a big steups an say "yuh geh way reddo. go up d road quick before we change we mind"
so i start to walk brisk... an yunno wha i thinkin?
dese fcukers have internet![]()
anyhow lemme hush meh ass before dey see dis an cum lookin for meh later
honda hoe wrote:
dese fcukers have internet![]()
honda hoe wrote:dese fcukers have internet