shotta 20 wrote:OP, ur man gave u a good cutarse lastnite and u come on tuner to vent ?
Rusty14 wrote:So i like cars jus like all of you but it sadens me to kno dat some of u with all dis big tlk does treat alyuh woman like crap
so y boast abt yuh car an yuhself wen yuh is ah weakling cuz not only man enough to beat yuh wife!
shotta 20 wrote:OP, ur man gave u a good cutarse lastnite and u come on tuner to vent ?
Rusty14 wrote:So i like cars jus like all of you but it sadens me to kno dat some of u with all dis big tlk does treat alyuh woman like crap
so y boast abt yuh car an yuhself wen yuh is ah weakling cuz not only man enough to beat yuh wife!
honda hoe wrote:is this a thread about me?
TRAE wrote:rusty have 1 flapping post and dis tha sheit she go post?
honda hoe wrote:is this a thread about me?
Rusty14 wrote:hahaha omg like it fall in most ah ayuh garden! wot can i say u men are simply weak and d fact dat u take time to reply shows dat i hit da spot hahaha